MODALITATI DE PLATA

Pentru produsele achizitionate pe www.syrgel.ro ai la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

-   plata in numerar/ramburs, la livrarea/ridicarea coletului, daca alegi livrarea prin curier sau ridicarea personala de la unul din punctele de ridicare oferite de FAN COURIER.

Pentru ridicare colet de la cel mai apropiat sediul FAN COURIER de adresa de livrare, in cazul in care FAN COURIER nu are sediu in localitate de livrare, costul livrari va fi comunicat de un consultant.

-   plata online prin card bancar, indiferent de modalitatea de livrare aleasa. Procesarea platilor se realizeaza prin EuPlatesc: http://euplatesc.ro/plati-online/

-   transfer bancar in contul S.C. MALVI S.R.L in baza proformei.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

  • Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
  • "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard